Duguláselhárítás referenciák

"Nagyon komoly dugulásom volt szentendrei otthonunkban, amit végül többszöri helyszíni kiszállásal, illetve csak komoly hozzáértő munkavégzéssel lehetett megoldani. Ellenben Baranya János esetében valóban csak az első kiérkezést kellett megfizetnem (pontosan úgy ahogy az internetes oldalán is szerepel), a többi kiszállás garanciában vállalta el a szakember, pedig volt benne éjszakai munka is. Baranya úr szó nélkül tette a dolgát, mindig pontosan a megbeszélt idő szerint érkezett. A dugulás egy 15 méteres térkővel burkolt udvari részt érintett. A teljes csatornaszakaszt cserélni kellett. Kiváló szakértelemmel és korrektséggel, megoldotta az egész műveletet. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Szentendre, Tállai Tibor


Dugulás elhárításra hívtam egy szakembert a barátom ajánlotta, azt mondta nagyon meg volt elégedve a munkájával. Felhívtam elmondtam mit tapasztalok. Bemutatkozott mondta Baranya János és hogy az elmondottak alapján a fővezeték van bedugulva. Volt még pár kérdése és utána mondta a fix munkadíjat. Mivel semmi nem ment le a lefolyóba 2 órán belül odajött és elhárította a bajt! A gép amivel tisztította a vezetéket  gyökeret szedett vissza, ezért elmondta hogy egy kamerás vizsgálatot javasolna amivel látnánk a győkérbenővés nagyságát és pontos helyét. Megtörtént a vizsgálat! Nagyon felkészült szaki! Jó volt nézni, ahogy dolgozik azokkal a fura gépekkel. Köszönet a munkájáért! 

Szalóki Béla

 
Közös képviselőként dolgozom Szentendrén és környékén. Mindig alkalmilag kerestünk szakembereket különböző munkálatokra így a dugulás elhárításra is. Egy ilyen megbízás alkalmával találkoztunk Jánossal is. A gépek, amivel dolgozik és a munkája annyira meggyőző volt, hogy már 6 éve dolgozunk együtt. Tiszta munkaruha, pontos megbízható munkavégzés!

Szentendre, Babinecz János

Most költöztem ebbe a házba, amit 2 éve nem laktak. Sajnos 3 hónapra a beköltözés után bedugult a rendszer. Több duguláselhárító is járt nálam január hónapban, de sajnos a probléma nem oldódott meg. Azt javasolták meg kell kamerázni. Az interneten beütöttem, hogy csatornakamerázás szentendre így találkoztam Baranya úrra. Felhívtam és elmondtam problémámat ő meg elmondta, hogy hogyan zajlik egy ilyen vizsgálat és mennyibe kerül. Pénteken a megbeszélt időpontba megérkezett és megkezdte a munkát. Egy nagy géppel kimosta a kerten átmenő vezetéket és utána egy kamerával bevizsgálta a csőrendszert, amiről felvételt is készített. Sajnos a vizsgálat megállapította, hogy a vezeték nem az utca felé lejt. Baranya úr elmondta, hogy két lehetőség van a javításra az egyik egy új vezeték lefektetése megfelelő lejtéssel és tisztító nyílásokkal. A másik egy átemelő szivattyús rendszer kialakítása, ahol egy kis átmérőjű vezeték is elég a kifolyáshoz és ezt át lehetne tolni a régi vezetéken, de rendszeres karbantartást igényel. Adott mind a két variációra árat és a kivitelezését is elvállalta. Elkészült és nagyon elégedett vagyok a munkával. Köszönet érte!

Ratkóné


 

"Korábban egy évvel már volt dugulásunk ki is hívtam az internetes találatok közül az elsőt aki felvette: nagy hiba volt ugyan pillantnyilag a dugulást elhárította (gépi duguláselhárítás kb. max. fél óra) ellenben a folyóméterenkénti felár miatt végül egy átlagos havi magyar fizetés volt a büntetés, ráadásul ekkor még nem tudtuk azt, hogy még nagyobb kárt is okozott. Ugyanis 2016.-ban újabb dugulás történt, ekkor már Baranya Úr segített megoldani a problémát ő vette észre, hogy az előző duguláselhárító vállalkozó éppen a korábbi emésztő felett átívelő csatornaszakaszt széttörte és egy éven keresztül a régi emésztőbe folyt a szennyvíz... János azonben korrekt árakon elhárította a dugulást, kijavította a kókler duguláselhárító szétvert csatornaszakaszát, egyéb vízszerelési dolgokat is megoldott és nem került annyiba, mint a lehúzós cég fél órás álmunkája. Azóta is Baranya Jánost hívjuk ha bármilyen vízvezetékkel, csarornatisztítással kapcsolatos gondunk van, illetve jó szívvel ajánljuk baráti, ismerősi körben de csak óvatosan nehogy annyi munkája legyen, hogy amennyiben nálunk van probléma ne érjen rá ;) Egy jó szakembert meg kell becsülni János pont ilyen!"

Tamás, Leányfalu


Szentendrei családi házban, amelyben több fürdő/wc található olyan jelek mutatkoztak, amelyek egy esetleges dugulást jeleztek előre. Baranya úr, még a megkeresésem napján eljött és több órás, igen alapos munkával egészen a teljes telken való vizsgálódással illetve speciális kamerás technikával kiderítette, hogy a kertben komolyabb elzáródások, egyéb problémák vannak a csatornahálózatban. Igy sikerült -egy már arra specializálódott csapatnak- a feltárásokat elvégezni és ennek eredménye a munka sürgősségét és Baranya úr szakvéleményét alátámasztották. Munkája tehát igen célravezető és hatékony volt! Szakértelme dícsérendő.

(F.T.)